Det går bra för oss på Bälinge Ventilation nu. Efterfrågan på våra tjänster har ökat dramatiskt under senare år och det märks att alltfler har insett vikten av god ventilation för en bättre inomhusmiljö. Något vi givetvis tycker är väldigt kul. För att hänga med i utvecklingen har även vi sett om vårt hus vad gäller vår profil och tydliggörandet av vårt breda erbjudande. Just därför känns det extra roligt att nu kunna presentera en ny grafisk profil med tillhörande logotyp. Detta kommer även att prägla vårt marknadsmaterial framöver såsom bilar, kläder, trycksaker, skyltar etc. Ett annat bra exempel är vår hemsida som du är inne på just nu. Hoppas att du gillar vad du ser. Dufår gärna höra av dig med synpunkter eller om du vill prata ventilation i största allmänhet.

Välkomna till ”nya” Bälinge Ventilation!

Peter & Lars