Om oss – Vår marknad står framför allt att finna i Alingsås och inom en radie av fem till tio mil härifrån. Kunderna är allt från privatpersoner och företag/industrier till kommuner och landsting.

Allt inom ventilation.

Bälinge Vent HB grundades 1987 av Lars, Peter och Christer Bengtsson. Idag har företaget vuxit till en väletablerad aktör på ventilationsmarknaden med en omsättning runt 13 miljoner kronor på årsbasis och åtta anställda. I januari 2014 ombildades företaget till ett aktiebolag och det drivs sedan dess av bröderna Lars och Peter Bengtsson.

Vår marknad står framför allt att finna i Alingsås och inom en radie av fem till tio mil härifrån. Kunderna är allt från privatpersoner och företag/industrier till kommuner och landsting.

En av de viktigaste grundstenarna i vårt erbjudande är vår stora flexibilitet. Vi utför alla typer av ventilationsarbeten och tack vare vårt breda nätverk av underentreprenörer och samarbetspartner kan vi erbjuda totalentreprenader om så önskas.

Vi lägger stor vikt vid att våra arbeten alltid ska hålla högsta kvalitet, vilket gjort att vi genom åren fått många nöjda och återkommande kunder.

Välkommen du också!